Όροι χρήσης

Η χρήση του ιστότοπου miso-trade.com θεωρείται συμφωνία με αυτούς τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις.
Οι Όροι είναι δεσμευτικοί για όλους τους χρήστες ανεξάρτητα από το εάν είναι εγγεγραμμένοι ή χρησιμοποιούν το περιεχόμενο της σελίδας χωρίς εγγραφή. 
Με την εγγραφή στον ιστότοπο / την τοποθέτηση ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ και τη συμπλήρωση εντύπων με προσωπικά δεδομένα, οι ΧΡΗΣΤΕΣ / ΠΕΛΑΤΕΣ δηλώνουν ότι συμφωνούν με όλα τα προσωπικά τους δεδομένα να συμπεριληφθούν στη βάση δεδομένων και να δώσουν τη ρητή, σαφή και αόριστη συγκατάθεσή τους για τα προσωπικά τους δεδομένα να αποθηκεύονται και να χρησιμοποιούνται για διαχείριση παραγγελιών, παράδοση προϊόντων, επεξεργασία πληρωμών.

Η διαδικασία εγγραφής στον ιστότοπο είναι απολύτως εθελοντική και δωρεάν. Η εγγραφή απαιτείται μόνο για αγορές μέσω του διαδικτυακού καταστήματος. Ο ιστότοπος μπορεί να προβληθεί ελεύθερα από τους χρήστες χωρίς να απαιτείται εγγραφή.
Το miso-trade.com διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο και τις τιμές που αναφέρονται στον ιστότοπο ανά πάσα στιγμή. Οι αλλαγές ισχύουν τη στιγμή της εφαρμογής τους.
Το miso-trade.com κατέχει τα δικαιώματα για ολόκληρο τον ιστότοπο, το περιεχόμενο και όλα τα στοιχεία του. Κατά την αντιγραφή στοιχείων χωρίς τη συγκατάθεσή μας, μπορεί να ζητηθεί κύρωση για τους παραβάτες βάσει του Νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων και συγγενικών δικαιωμάτων.
Αφού πατήσετε το κουμπί ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ, ο Χρήστης συμφωνεί να αγοράσει τα επιλεγμένα προϊόντα. Η παραγγελία θεωρείται αποδεκτή μετά την αποστολή επιβεβαίωσης από το miso-trade.com στην καθορισμένη διεύθυνση email ή στον αριθμό τηλεφώνου του Χρήστη. 
Σε περίπτωση εσφαλμένης ή λανθασμένης διεύθυνσης, υπευθύνου επικοινωνίας και αριθμού τηλεφώνου κατά την υποβολή της αίτησης, το miso-trade.com δεν υποχρεούται να εκπληρώσει την παραγγελία. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για εσφαλμένα ή / και ελλιπή δεδομένα σε μια παραγγελία. δεν εγγυάται την πλήρη συμμόρφωση των στοιχείων που παρουσιάζονται στον ιστότοπο και εκείνων που είναι διαθέσιμα σε απόθεμα.
Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στον ιστότοπο, φωτογραφίες και μεγέθη πρέπει να ερμηνεύονται ως ενδεικτικές. miso-trade.comεπιτρέπει την ύπαρξη ασυμφωνιών μεταξύ των δηλωθέντων και των πραγματικών μεγεθών και χρωμάτων των προϊόντων, για τα οποία δεν είναι υπεύθυνη.
  Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την παράδοση μιας επιβεβαιωμένης παραγγελίας σε περίπτωση που τα αγαθά δεν είναι διαθέσιμα. Σε περίπτωση έλλειψης αποθεμάτων των παραγγελθέντων αγαθών, η εταιρεία εντός 3 / τριών / εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας ειδοποιεί τον Χρήστη για την εξάντλησή του στέλνοντας ένα μήνυμα στη διεύθυνση e-mail ή στον αριθμό τηλεφώνου που καθορίζει ο Χρήστης.

Το miso-trade.com δεσμεύεται να παρέχει μόνο τις υπηρεσίες που αναφέρονται στον ιστότοπο, με τον τρόπο που παρουσιάζονται. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των τιμών των αγαθών, ισχύουν μόνο κατά τη στιγμή της παρουσίασής του, όπως miso-trade.comδιατηρεί το δικαίωμα να το αλλάξει ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.
Είναι ευθύνη του Χρήστη να ελέγχει τακτικά τους όρους χρήσης του ιστότοπου, καθώς και τις πληροφορίες που παρέχονται για τις τιμές κ.λπ., προκειμένου να ενημερώνεται εγκαίρως σε περίπτωση που έχουν σημειωθεί τυχόν αλλαγές. Σε κάθε περίπτωση, η αλλαγή ισχύει από τώρα και στο εξής και δεν επηρεάζει τις παραγγελίες που επιβεβαιώθηκαν από το miso-trade.com πριν από την εκτέλεση. Σε περίπτωση που απαιτείται πρόσθετη έγκριση από την πλευρά μας, θα πρέπει να δοθεί. Διαφορετικά, ανεξάρτητα από την επιβεβαίωση της παραγγελίας, θα θεωρηθεί άκυρη.
Σε περίπτωση που ο χρήστης έχει δώσει τη συγκατάθεσή του, έχουμε το δικαίωμα να του στείλουμε πληροφορίες σχετικά με προσφορές, παιχνίδια, λοταρίες κ.λπ. Θα αποκλείεται η πρόσβαση στους πόρους του ιστότοπου και του διαδικτυακού καταστήματος για λανθασμένους χρήστες. Οι λογαριασμοί χρηστών που παραβιάζουν τους όρους χρήσης του ιστότοπου και του διαδικτυακού καταστήματος, καθώς και λογαριασμοί χρηστών που τους χρησιμοποιούν για άλλους σκοπούς, θα διαγραφούν. 
Ο Ιστότοπος δεν είναι στοχευμένος και δεν πρέπει να τον επισκέπτεστε άτομα κάτω των 18 (δεκαοκτώ) ετών και ζητάμε από αυτά τα άτομα να μην παρέχουν Προσωπικά Δεδομένα μέσω του Ιστότοπου.
Οι ανήλικοι πρέπει να έχουν τη ρητή συγκατάθεση των γονιών τους ή των νόμιμων εκπροσώπων τους πριν από την πρόσβαση ή την παροχή προσωπικών δεδομένων.
Για ζητήματα που δεν επιλύονται στους παρόντες Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις, θα ισχύουν οι διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας στη Δημοκρατία της Βουλγαρίας. 

ΚΑΛΑΘΙ

loader
0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣτο κατάστημα
    Call Now Button