Πως να παραγγείλετε

Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για να κάνετε παραγγελία στον ιστότοπο. Εάν θέλετε να εγγραφείτε, πατήστε το κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗΣ που βρίσκεται πάνω δεξιά στην οθόνη σας. Κατά την εγγραφή, τα πεδία που πρέπει να συμπληρωθούν επισημαίνονται με αστερίσκο. Μετά την επιτυχή εγγραφή, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης της επιλογής σας. Επιλέξτε το επιθυμητό προϊόν και πατήστε το κουμπί ΑΓΟΡΑ. Στη φόρμα που φορτώνεται, γράψτε την ποσότητα που θέλετε να παραγγείλετε και μετά μπορείτε να επιστρέψετε στον ιστότοπο με το κουμπί ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΓΟΡΑΣ και να προσθέσετε περισσότερα προϊόντα στο “καλάθι”. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία κάνοντας κλικ στον “κάδο απορριμμάτων” στη στήλη ΔΙΑΓΡΑΦΗ. Κατά την επιλογή αντικειμένων στο καλάθι, μπορείτε να καταργήσετε κάθε προϊόν επιλέγοντας τον “κάδο απορριμμάτων” στη στήλη ΔΙΑΓΡΑΦΗ ή να αλλάξετε την ποσότητα. 
Μπορείτε να συνεχίσετε τις αγορές σας με το κουμπί “ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΓΟΡΩΝ”. Μόλις ολοκληρώσετε την επιλογή του αντικειμένου / και πατήστε το κουμπί ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. Ανοίγει η σελίδα Πληροφορίες παράδοσης. Επιλέξτε μια μέθοδο παράδοσης και πατήστε ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, πατήστε το κουμπί ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.
Μετά τη λήψη της παραγγελίας, ο συνάδελφός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας. 

Количка

loader
0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣτο κατάστημα
    Call Now Button