Πολιτική επιστροφών

Τα αγορασμένα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 14 ημερών σύμφωνα με το άρθρο 50 της CPA, εάν:


– βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με την οποία παραδόθηκε (χωρίς γρατσουνιές, ζημιά, ελλιπές σετ, κατεστραμμένη συσκευασία / κιβώτιο, χτυπημένο από ηλεκτρική ενέργεια).


Σε περίπτωση μη εκπλήρωσης αυτών των προϋποθέσεων, διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε να δεχτούμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα και συνεπώς να μην επιστρέψουμε το πλήρες ποσό που πληρώθηκε από τον παραλήπτη.
Ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να μας ειδοποιεί γραπτώς ή τηλεφωνικώς για την επιθυμία του να επιστρέψει τα προϊόντα και να τα επιστρέψει στην καθορισμένη διεύθυνση από την οποία στάλθηκαν τα προϊόντα.

Κατά συνέπεια, πρέπει να τηρεί φορτωτική, απόδειξη ή κάρτα εγγύησης για να δείξει ότι τα προϊόντα έχουν αγοραστεί από εμάς! Όλα τα έξοδα για την επιστροφή των προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων μεταφοράς, άλλων μεταφορικών και τραπεζικών τελών που σχετίζονται με την επιστροφή της καταβληθείσας τιμής αγοράς, βαρύνουν τον Χρήστη.
Ο Χρήστης έχει το δικαίωμα να λαμβάνει μόνο την αξία των επιστρεφόμενων αγαθών, όπως ήταν στο αίτημα και την αγορά. 
Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής των αγαθών, ο Χρήστης υποχρεούται να καταβάλει όλα τα έξοδα επιστροφής των αγαθών, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων μεταφοράς και άλλων χρεώσεων ταχυμεταφορών.

ΚΑΛΑΘΙ

loader
0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣτο κατάστημα
    Call Now Button